Marias Blogg

Marias Blogg

Bloggens innehåll

Mycket om min fotografering men även tankar om livet, dikter och texter som påverkar mig i min vardag.
Välkomna in i min bloggvärld!

OBS Alla bilder på Bloggen är copyright Maria Jacobson Absolutfotografering.se

Länka gärna till bloggen, men vänligen respektera att kopiering av bilder och text är förbjudet enligt lagen om upphovsrätt.

Tillbaka

LivetSkapad av Absolutfotografering ons, juli 20, 2011 23:27:49

Då var jag tillbaka efter tre veckor semester. Semester vädret bjöd upp till tropiska nätter och soliga dagar. Nu är det skönt att vara tillbaka i rutiner igen. Men snart kommer jag vara ledig igen så det känns okey att gå in och jobba lite innan jag får ledigt igen. Hösten kommer bjuda upp till hysteriskt mycket resande i mitt jobb och det känns himla spännande. Kommer få nya arbetsuppgifter och det känns så spännande. För första gången i mitt liv så längtar jag efter hösten.... :)

Semestern gav mig också dessvärre även ett brutalt uppvaknande och en mycket stor besvikelse. Det är bara resa på sig efter käftsmällen och skaka av sig för att sedan fokusera framåt.

Gårdags kvällen bjöd upp till en riktig sommar kväll i stockholm med underbart mysigt sälskap. Vi mös vid vattnet och hade underbara diskussioner om livet. Härligt med sånna här kvällar och jag ser fram mot flera.

I dag fixade jag äntligen mitt hår efter semester och mycket salta bad. Kändes fantastiskt att få klippa till och fixa iordning mitt solblekta hår. :)

Natti natti

  • Kommentarer(0)//blog1.absolutfotografering.se/#post652