Marias Blogg

Marias Blogg

Bloggens innehåll

Mycket om min fotografering men även tankar om livet, dikter och texter som påverkar mig i min vardag.
Välkomna in i min bloggvärld!

OBS Alla bilder på Bloggen är copyright Maria Jacobson Absolutfotografering.se

Länka gärna till bloggen, men vänligen respektera att kopiering av bilder och text är förbjudet enligt lagen om upphovsrätt.

For you "min vän"

TexterSkapad av Absolutfotografering ons, augusti 24, 2011 00:15:47

innan mörkret faller ska jag lämna några varma rader. ska jag vara din starka vän. ska jag visa upp några bättre sidor och lova dig nånting igen innan morgonen kommer ska jag vända alla kappor tillbaka och lita mer på min kraft.

ska jag hämta nånting jag förlorat en vilja som jag faktiskt haft. jag har förlorat dagar och ett hopplöst år. jag har trampat upp stigar där gränserna går och du blir aldrig en vän igen.

en mot en tills morgonen kommer. innan mörkret faller vill jag reda ut några saker. inga rätt och inga fel vill jag öppna för en vapenvila. du har din och jag har min del och innan morgonen kommer vill jag blöda några droppar mot stenen. det är inte tid för några tårar än.

göra klart för min norra stjärna att jag aldrig ska ner igen. jag har förlorat dagar och ett hopplöst år. det är som jag känner när åskan går och du blir aldrig en vän igen.

en mot en tills morgonen kommer ja, tills morgonen kommer mina ögon för blöta för att göra epilogen rättvis.

jag orkar inga flera ord inga krafter för en vacker utgång. jag lämnar inget dukat bord men innan morgonen kommer vill jag lämna några varma rader. kanske möter vi en vår igen jag ångrar inga steg vid din sida. jag vattnar dina växter än.

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år det är som jag känner när åskan går och du blir aldrig en vän igen. en mot en tills morgonen kommer jag har förlorat dagar och ett hopplöst år jag har trampat upp stigar där gränserna går och du blir aldrig en vän igen.

en mot en tills morgonen kommer

  • Kommentarer(0)//blog1.absolutfotografering.se/#post658