Marias Blogg

Marias Blogg

Bloggens innehåll

Mycket om min fotografering men även tankar om livet, dikter och texter som påverkar mig i min vardag.
Välkomna in i min bloggvärld!

OBS Alla bilder på Bloggen är copyright Maria Jacobson Absolutfotografering.se

Länka gärna till bloggen, men vänligen respektera att kopiering av bilder och text är förbjudet enligt lagen om upphovsrätt.

Om du bara vill ha mig

TexterSkapad av Absolutfotografering tor, september 15, 2011 23:43:37

Jag vill va vanlig vad det nu e. Jag vill göra fel och erkänna det. Jag vill leva för dan och inte låta natten sluka mig nå mer.

Om du vill ha mig så säg till. För själv vet jag inte vad jag vill. Jag har försökt att ta tag i nån men händerna kan inte hålla still.

När jag blir arg ger jag igen. Ja jag undviker sanningen jag kan säga att jag älskar dig och sen aldrig säga det igen. Och jag kan gråta först när dom har gått ja mina känslor har jag svårt att lämna bort. Om dom tror att dom har sårat mig har dom bara missförstått.

Jag börjar om varenda dag. Försöker vara det dom vill att jag ska va men när jag somnat på natten har jag glömt om jag själv mår bra.

Och jag vet inte vart jag är jag är med men aldrig riktigt där. Det är höstkallt på balkongen och jag längtar till nått annat än det här.

Jag vill va vanlig vad det nu e. Jag vill göra fel och erkänna det. Jag vill leva för dan och inte låta natten sluka mig nå mer.


  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.